telefon-ikon40 37 38 44     e-mail-ikon  mail@edm.dk

Den ultimative software til konstruktion af teknisk tegning.

NanoCAD er en CAD-applikation til 2D og 3D konstruktion af tekniske tegninger. Softwaren har AutoCAD-lignende interface og understøtter direkte formatet DWG.

NanoCAD bruges til oprettelse og redigering af vektor tegninger (grafiske elementer) og til mere komplekse objekter (blokke, dimensioner osv.). Brugeren kan indsætte og bruge et rasterbillede som baggrundsfil. Den indeholder indbyggede skærmværktøjer til at se forskellige 3D-geometri fra * .dwg-filer. Desuden har NanoCAD funktionaliteten til at oprette 3D-ramme- og Polyface Mesh-modeller. Brugeren kan designe arbejdsdokumentation i henhold til tegningerne og projekterne af 3D-modeller oprettet i forskellige 3D CAD-software. NanoCAD kan bruges af en individuel bruger men også af projektteams, der bruger funktionaliteten af eksterne referencer og integration til teknikdokumentets arbejdsgang, inklusive PDM / PLM-systemer.

​Klik her for brochure af NanoCAD Plus/Pro!

Klik her for brochure af NanoCAD_Mechanica!

Klik her for brochure af NanoCAD_Construction!

​Klik her for brochure af NanoCAD_3DScan!


Demo-versioner
Kontakt os for en komplet demo-version af NanoCAD's  forskellige versioner!

Klik her for at hente den version af NanoCAD, som matcher din behov og krav til en CAD løsning!

Klik her for at se en videopræsentation af NanoCAD, og se, hvilken version der dækker dine behov og krav til en CAD løsning!

Firma

EDM System ApS

CVR: 18980401

Adresse​

Kystvejen 100

5330 Munkebo

Kontakt

Telefon: 40 37 38 44 

E-mail: mail@edm.dk