telefon-ikon40 37 38 44     e-mail-ikon  mail@edm.dk

Hvem er Spigraph

Spigraph levere dokument scannere til scanning af dokumenter, og deres erfaring med dokumentscanning går mere end 15 år tilbage

Spigraph og deres dokumentscannere er hjertet i enhver dokumenthåndteringsløsning, og vi valgt at fokusere på scannere fra Fujitsu. De leveres sammen med deres eget scanningssoftware Paperstream, som er absolut noget af det bedste på markedet.

På scanningsmarkedet fungerer Spigraph som en distributør/integrator mellem producenter og softwareudgivere og leverandørnetværk. Denne strategiske position giver Spigraph en nøglerolle på markedet, hvor de skaber en permanent forbindelse mellem producenterne og marked, men også en effektivt support i hele scanningsprocessen.

Fra design til vedligeholdelse af løsningen griber Spigraph ind i alle faser i digitaliseringsprocessen med støtte fra solide partnerskaber.

Støttet af permanent markedsføring og teknisk overvågning, distribuerer Spigraph de bedste hardware- og softwaremærker, der er markedsledende på det internationale marked.

For at tilfredsstille alle vores partners og deres kunders behov, samarbejder vi med producenter, der er specialiserede i indholdsudvinding (LAD, RAD, OCR, ICR) og bruger (ECM, EDM, BPM, ERP, workflow).

I henhold til en indirekte salgsmodel stiller vi vores know-how til rådighed for alle vores leverandørpartnere. De drager fordel af personlig support og vores ekspertise samt vores tekniske salgsstøtte.

Firma

EDM System ApS

CVR: 18980401

Adresse​

Kystvejen 100

5330 Munkebo

Kontakt

Telefon: 40 37 38 44 

E-mail: mail@edm.dk